צור קשר

הכל נשאר במשפחה…

עיצוב משרדים-אחרי

עיצוב משרדים-אחרי

עיצוב משרד-לפני

עיצוב משרד-לפני

מפתח גדול ללא דלת בקיר

מפתח גדול ללא דלת בקיר

כן..כן…אני יודעת שהזנחתי לאחרונה קצת את הבלוג, מקווה שאשתפר בתדירות העידכונים
בייחוד כשיש לי הרבה מה לעדכן אתכם.
בנוסף לעיצובי הדירות שאני עוסקת בהם בדר"כ נקראתי לדגל ע"י אבא שלי לעצב את המפעל שלו שהוקם
באזור הצפון, להזכירכם לאור הצלחת עיצוב המשרדיםשלו ומפעל "אדיונים" באזור המרכז החליט אבי
"לשכור" את שירותיי בשנית.רק לפרוטוקול מדובר בבלודוזור אנושי כך שמבחינתו
פרויקט השיפוץ היה אמור להסתיים תוך שבוע לכל היותר שבועיים, כמובן שהלכה למעשה כל התהליך ערך חודשיים.
בבניין המדובר שכן לפני כן מפעל תעשייתי ומשרדיו.מצב המשרדים היה בכי רע,החלל היה מחולק לחדרונים
קטנים עם תיקרה אקוסטית, משרדים נטולי חן ותכנון. לא צריך להיות חדי עין כדי לראות את זה בתמונות שצרפתי.
גם במשרדים אלו ביקש אבא שלי שמבואת הכניסה תהיה מרשימה ופתוחה ושבעמדת המזכירה אפשר
יהיה "לשלוט" על הנעשה סביב. במקור, מיד בכניסה היה קיר עגול,מס'קטן של מטרים
אחרי דלת הכניסה כמובן שקיר זה הוסר לאלתר מה שפתח ויצר חלל מאוורר,קיר נמוך נבנה כעמדת
דלפק למזכירה כשמאחוריו הוספתי נישות לתאורה ולשילוט עם לוגו החברה. חדר הישיבות
מוקם ליד עמדת המזכירה,בתכנון המקורי החדר היה סגור עם קיר ודלת. הקיר הוסר ובמקומו
קבעתי קיר זכוכית עם דלת  מה שהוסיף למראה המרווח של הקומה הראשונה.

תאורה בנישת גבס

תאורה בנישת גבס

גם בקיר שמחבר בין המבואה לעמדות העובדים יצרתי פתח של מטר וחצי ללא דלת ובמקום משקוף
"מיסגרתי" את הפתח בפרופיל דקורטיבי.בשני צדדיו הוספתי עדניות מגבס עם תאורה ובתוכן
חלוקי נחל.
בתמונות עוד לא ניתן לראות את הריהוט והפריטים המשלימים אך בהחלט ניתן להתרשם מהשינוי.

תגובה תתקבל בברכה
4 תגובות ל “הכל נשאר במשפחה…
דנדושה

תשמעי, כל הכבוד, שלושת הפוסטים האחרונים מציגים משרדים מרשימים ביותר, זה ממש כיף לראות את ההבדלים בן הלפני לאחרי 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *